Vrijdag 29 september 2023 | 17:00u – 22:00u
Het is eindelijk zover! Een nationaal evenement, voor jong en oud, man en vrouw.
Op 29 september 2023, in het prachtige Theater de Regentes in Den Haag, nodigen we je uit voor een dag van inspiratie en verrijking op de Mercy Conference 2023. Dit bijzondere evenement eert het leven, leringen en wijsheden van de geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem). Ontdek de kostbare lessen die de Profeet (vrede zij met hem) ons heeft nagelaten voor onze hedendaagse uitdagingen. Het belooft een spirituele reis te worden, vol genade en wijsheid.

Hoofdspreker: Shaykh Hammad Mustafa al-Madani al-Qadri (Engels) – Hij is de hoofdredacteur van Renaissance (al-Nahda), een open-access academisch tijdschrift dat bruggen slaat tussen de studie van de islam. Zijn klassieke studies van islamitische wetenschappen begonnen al op jonge leeftijd onder directe supervisie van zijn grootvader, Dr. Muhammad Tahir ul Qadri, en hij heeft gestudeerd onder vooraanstaande geleerden in de islamitische wereld.

Naast de lezing van de hoofdspreker zal er ook een lezing verzorgd worden door gastspreker Ustadh Tasneem Sadiq al-Qadri (Nederlands), en zullen we genieten van een mooie Anasheed optreden van Nasheedgroep ‘Minhaj al-Munshidin’ (UK). Daarnaast krijg je nog de kans om te genieten van heerlijk eten en kun je diverse kraampjes bezoeken waar je unieke islamitische kunst en handgemaakte producten kunt ontdekken!

Nog 3 dagen om je EARLY BIRD ticket te bemachtigen! Wees er snel bij! Koop hier je ticket. Early bird tickets zijn beschikbaar t/m zondag 10 september.

Toegang tot de zaal is vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 is er een aparte ruimte voor de kinderopvang. Kijk op de website voor meer informatie. Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar.

Klik hier en volg de Instagram pagina van @mercyconference voor de nieuwste updates rondom de Mercy Conference 2023.