Minhaj Welfare Foundation (MWF)

 

“Minhaj Welfare Foundation (MWF) is één van de grootste non-gouvernementele internationale goede doelen organisaties ter wereld, met verscheidene projecten in ongeveer 100 landen wereldwijd.”

 

Opgericht in 1989 als een humanitaire organisatie, werd Minhaj Welfare Foundation gevestigd om de ambities van een betere en eerlijkere wereld te verwezenlijken. Daarbij richtend op met name gemarginaliseerde en achtergestelde gemeenschappen.

Wij geloven dat onderwijs de meest effectieve reactie is op de wereldwijde toename van ongelijkheid en armoede. Toegang tot onderwijs is een cruciale basissteen. Zonder dit is een duurzame ontwikkeling van een samenleving of natie niet haalbaar. Er is geen betere manier om een holistisch goede doel te bereiken, dan het wegnemen van barrières die de toegang tot onderwijs belemmeren.

Onze centrale onderwijsaanpak, aangevuld met morele en ethische trainingsprogramma’s die in ons netwerk van instituten worden aangeboden, heeft ons in staat gesteld om een langdurige en effectieve impact te creëren en zodoende op positieve wijze bij te dragen aan de welvaart van hele gemeenschappen. Onze aanpak stelt de begunstigden in staat om zich te ontwikkelen en zich te positioneren als medium voor het onderhouden van hun directe gemeenschappen. Hiermee wordt de cyclus van armoede beëindigd.

Stichting Minhaj Welfare Foundation Netherlands
Hobbemastraat 4
2526 JN Den Haag
Email: [email protected]
KvK: 69200947
RSIN: 857780190
IBAN: NL72 BUNQ 2207 6921 91