Hulp in tijden van nood! Eén van de mooiste zaken binnen de Islam is dat wij moslims aangespoord worden om de medemens te helpen in tijden van nood. Het is niemand ontgaan wat er nu speelt. Het Corona-virus slaat overal toe en de zwakkeren en ouderen in onze samenleving worden het hardst getroffen.

De moskee heeft een religieuze rol en met deze religieuze rol een maatschappelijke rol. Het voelt voor ons als een plicht. Onze vrijwilligers staan klaar voor alle kwetsbare personen, ongeacht geloof, etnische achtergrond of geslacht.

Wij roepen iedereen op die ons wil helpen met het ondersteunen van:
> boodschappen doen en bezorgen
> medicijnen ophalen bij de apotheek
> koppelen aan een maaltijdservice
> een luisterend oor

Ben jij bereid om namens Minhaj-ul-Quran een maatschappelijke rol te vervullen, meld je dan aan bij ons en we voegen je toe aan onze Coronahulp groepsapp.