Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november vindt in Minhaj-ul-Quran Den Haag de Spiritual Retreat plaats in aanwezigheid van Shaykh Hassan Mohi-u-Din Qadri (PK), Qari Zeeshan Qadri (UK), Allama Yasir Naseem (NL) en Ustadh Tasneem Sadiq.

In dit laatste weekend van de maand Rabi-ul-Awwal kun jij je volledig afzonderen van de dagelijkse sleur en zul je kennis opdoen, spiritueel groeien en je band versterken met Allah (swt) en Zijn Profeet (vzmh).

Je zult spirituele mensen (tussen de 15 en 45 jaar) vanuit heel Nederland ontmoeten met dezelfde passie en liefde voor de Islam die streven naar de nabijheid en tevredenheid van Allah (swt). Deze bijzondere sohba zal jou voor de komende maanden weer opladen.

De Spiritual Retreat zal bestaan uit lezingen, Q&A sessies, workshops en dhikr & naat/nasheed. We zullen alle gebeden samen verrichten en op een bijzondere manier ook dhikr doen na elk gebed. De lezingen zullen als voertaal Engels of Urdu hebben (met ondertiteling) en de workshops zullen in verschillende talen worden gegeven.

  • Shaykh Hassan Mohi-ud-Din Qadri

Kosten

De totale kosten voor deelname aan het weekendprogramma zijn €30.00 p.p. Dit is inclusief:

  • 30 uurs programma (vrijdag 18.00 uur tot zaterdag 23.00 uur)
  • 1 nacht verblijf in Minhaj-ul-Quran Den Haag
    (verblijf is optioneel)
  • Ontbijt, lunch en avondeten
  • Toegang tot alle lezingen, workshops, bijeenkomsten en andere activiteiten

Interesse of direct aanmelden?

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer informatie willen ontvangen, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar [email protected]

Wil je je direct aanmelden? Dat kan via https://events.minhaj.nl

Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen tijdens een onvergetelijke retreat op vrijdag 22 november!