Profetische lessen over hoe om te gaan met beproevingen

Een ieder van ons ondergaat beproevingen in zijn/haar leven. Maar hoe ga je om met deze beproevingen? In surah al-Qasas geeft Allah (swt) ons belangrijke inspiratie hierover. Deze 28e surah bestaat globaal uit twee delen. Het eerste deel behandelt de belangrijkste momenten en keerpunten uit het leven van Musa (as). In het tweede gedeelte geeft Allah (swt) ons lessen mee van algemene aard.

Wil jij inspiratie opdoen over hoe om te gaan met uitdagingen? Wil jij weten hoe te denken en te handelen in bepaalde situaties? En wil jij weten welke lessen er geleerd kunnen worden uit het leven van Musa (as)? Mis deze unieke cursus dan niet. Meld je direct aan en krijg in zeven lessen een antwoord op al deze vragen.

Flyer Tafsir al-Qasas (Voor Promo Online)
Details
  • Docent: Ustadh Tasneem Sadiq al-Qadri
  • Wanneer: 7 zaterdagen vanaf 29 okt
  • Exacte data: 29-10, 5-11, 12-11, 19-11, 26-11, 3-12, 10-12 (7 lessen)
  • Tijdstip: 11.00 – 13.00uur
  • locatie: Stichting Nida, Taandersplein 1, Rotterdam
  • Kosten: € 25,-