Op 30 september organiseert Minhaj Sisters League een bijeenkomst speciaal voor zusters met een onderwerp waar we dagelijks mee te maken hebben; het gebed. Het gebed is een van de vijf zuilen van de Islam, een cadeau die de Profeet (vzmh) ontving tijdens de Mi’raj, en waar naar gevraagd zal worden in het graf.

index

Deze bijeenkomst is het vervolg van de Itikaf die vorig jaar heeft plaatsgevonden. Tijdens dit programma zal mevrouw Sumaira Faisal de essentiële elementen van het gebed behandelen. Na de bijeenkomst zul je weggaan met een hoop kennis die je direct kan toepassen in je gebed. Tevens zal er een nasheed en dhikr plaatsvinden.

Hoe is jouw gebed? Kom, en laat je inspireren om jouw gebed te perfectioneren.


Details Sprituele avond: Het gebed

  • Datum: Vrijdag 30 september 2016
  • Tijd: 19:30 – 01:00
  • Locatie: Minhaj-ul-Quran Den Haag
  • Adres: Hobbemastraat 32, 2526JP, Den Haag (vrouweningang)
  • Wie: Dames
  • Spreker: Sumaira Faisal
  • Voertaal: Urdu
  • Graag aanmelden via onderstaand aanmeldformulier