colorful& healthybrunchbowls

Deze Ramadan organiseren wij een interactieve spirituele sessie speciaal voor sisters bij Minhaj Idara Rotterdam op 25 juni InSha’Allah van 17u tot 19u.
Een bijeenkomst met als doel zusters te ondersteunen in spiritualiteit, deze te voeden en hen te laten contempleren en inspireren tijdens deze gezegende maand.

Programma:
-Quranrecitatie
-Lezing
-Interactieve deelname ( Nasheed, Poëzie,Hadith en spirituele vermeldingen..)
-Dhikr
-Afsluitend met Dua
*Voertaal: Nederlands

Tijdens deze sessie zal de nadruk op de interactiviteit worden gelegd, wij vragen en aanmoedigen daarmee jouw eigen input in te brengen en zelf iets toe/voor te dragen geheel naar eigen keus. Zoals: een naat/nasheed, een gedicht, Hadith, spirituele gebeurtenis of ervaring te delen ( +- 5 min). Hierdoor zorgen we er voor dat we elkaar inspireren en onze band omwille van Allah ﷻ en Zijn geliefde Profeet ﷺ versterkt wordt. Echter is dit natuurlijk niet verplicht maar vragen wij jou uit liefde van onze Deen maar al te graag deel te nemen.

Klik hier om je aan te melden.

Om deze bijeenkomst in saamhorigheid in nog hogere sferen te brengen vragen wij jouw vriendinnen, zussen en nichten natuurlijk mee te nemen, wees welkom!
Later op de avond bestaat de mogelijkheid natuurlijk om gezamenlijk het vasten te verbreken en Isha en Taraweeh te bidden!