FINAL

 

Over een paar dagen start de gezegende maand Ramadan insha’Allah! We zullen deze mooie maand starten met een bijeenkomst over de inspirerende persoonlijkheid van Sayeda Fatima Zahra (ra), de dochter van onze Geliefde Profeet Muhammad (saw). 3e Ramadan is de dag dat Sayeda Fatima Zahra r.a. heenging, we zullen gezamenlijk stilstaan bij haar leven en de lessen die wij daaruit kunnen halen.

Kom 11 juni naar deze unieke kennismaking met Sayeda Fatima Zahra r.a. en de Ahl-e-Bait! De lezing wordt verzorgd door Mrs. Sumaira Faisal (voertaal: urdu). We sluiten af met een Iftar maaltijd. Tevens is het mogelijk om het Taraweeh gebed te lezen. Zie de flyer voor meer informatie.

Programma: Sayeda Fatima al-Zahra ra Conference
Tijd: 19.00 uur t/m Iftar
Wanneer: zaterdag 11 juni 2016
Wie: dames & vrouwen
Waar: Minhaj ul Quran Den Haag
Adres: Hobbemastraat 32, 2526 JP, Den Haag
Spreker: Mrs Sumaira Faisal ( President MSL/MWL European Council )
Voertaal: Urdu