1

Heb jij altijd al de Quran willen lezen? Moet je het doen met de uitspraak van de Quran in het Romeinse schrift? Wil je geen lessen volgen tussen 10-jarige kinderen in de moskee? Wil jij proeven hoe het is om direct de woorden te reciteren zoals Allah (swt) deze openbaarde in het hart van Profeet Mohammed (vzmh)? Doe dan mee aan de cursus ‘Quran Leren Lezen’.

Tijdens deze cursus krijg je de mogelijkheid om de Quran te kunnen reciteren. Doe mee en inshaAllah ga je deze Ramadan jouw band met de Quran vernieuwen.

In zeven weken gaan we aan de slag met wekelijkse oefeningen. Als eerste leer je het alfabet herkennen alsmede de korte en lange klinkers. Vervolgens leer je de letters te herkennen als deze aan elkaar zijn geschreven en voor je het weet, ben je al woordjes aan het lezen. Als je alle zeven lessen aanwezig bent en het huiswerk maakt, geven wij de garantie dat je aan het einde van deze cursus de Quran kunt lezen inshaAllah. Deze cursus is ook geschikt voor kandidaten die behoefte hebben aan een herhaling.

Cursus: Quran leren lezen

Docent: Umar Mirza
Tijd: 18.30 – 20.30 uur
Data: do 21 april, 28 april, 5 mei, 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni 2016
Locatie: Minhaj ul Quran Den Haag
Cursusbijdrage: 45 euro (donateurs 35 euro)
Aanmelden: Via het onderstaande aanmeldformulier