Bestel hieronder uw boeken. Via de e-mail ontvangt u dan meer informatie over betaling, levering en leveringkosten. Indien de boeken niet op voorraad zijn, zullen wij deze uit het buitenland bestellen en dragen wij zorg dat deze bij u aankomen.

The Glorious Qur’an (softcover, Engels only)

irfan-ul-quran_09

Shaykh ul Islam heeft hierin de Quran vertaald naar (modern) begrijpend Engels. Tegelijkertijd behoudt het zijn strikte taalkundige accuratie met de originele Arabische teksten.

Verder bevat het naast de vertaling ook uitleg over de Arabische teksten. Hier wordt rekening gehouden met de Profetische tradities en principes.

Het eindresultaat is een prachtige vertaling die is voorzien van duidelijkheid zonder ellenlange voetnoten.

The Supreme Jihad

The Supreme Jihad One

In dit uiterst belangrijk werk biedt Shaykh ul Islam een zorgvuldige studie om te bewijzen dat de Quran en de authentieke Hadith het idee ondersteunen dat het primaire doel van de jihad de zuivering van de ziel en aansporing tot het goede is, terwijl het ook een secundaire betekenis heeft van legitieme oorlogsvoering tussen strijdende partijen.

Islam on Mercy and Compassion

Islam on Mercy Monday

In dit boek beschrijft Shaykh ul Islam hoe gemakkelijk de islam is. Islam bevordert de spiritualiteit en staat voor gemak, tolerantie en is niet gebaseerd op rituelen. Islam is puur gebaseerd op liefde, vrede en vrijgevigheid.

Moslims die zijn afgedwaald van de Islam zullen middels het lezen van dit boek terugkeren naar de kern (basis) van de Islam. Evenals voor een niet moslim kan dit boek een goede beschrijving geven van de Islam.

Minhaj-us-Sawi I ||  Prophetic Virtues & Miracles | Hadith Compendium

9781908229014

Dit is een verzameling van Hadith, die ook zeer relevant is voor moslims die leven in deze moderne tijd. Er wordt gedetailleerd weergegeven uit welke bronnen de Hadith voortkomen.

Deze eerste volume is voornamelijk belangrijk voor moslims die graag de klassieke bronnen willen begrijpen en bestuderen. De volgende onderwerpen worden beschreven: de verantwoordelijkheden van moslims in dit modern tijdperk en de rechten van anderen. Het verschaft duidelijkheid over de Profeet (vzmh) en zijn juiste manier van leven, zijn manier van aanbidding, spiritualiteit en andere aspecten van de Sunnah.

Minhaj-us-Sawi II  || Righteous Character & Social Interactions | Hadith Compendium

9781908229021

Deze tweede volume gaat over de overleveringen en daden van de Profeet (vzmh) tegenover niet-moslims. Zijn manier van bidden, spirituele toewijding, karakter en status. Tevens verduidelijkt dit boek andere belangrijke zaken waar wij hedendaags mee te maken hebben, zoals Jihad, Khawarijism (scheuring binnen de Islam) en Tasawwuf.