Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

mevlana-logo-2012ecfdb360164c097e2ef49f7ee2f5a093

poster seminarHet is weer zover! Minhaj-ul-Quran organiseert binnenkort een groots Seminar met als thema Profetische wijsheden in turbulente tijden. Wijsheden die tot doel hebben de mensheid te stimuleren en motiveren tot goed gedrag ten behoeve van een stabiele samenleving die gedragen wordt op pilaren van wederzijds respect, liefde en barmhartigheid. Een samenleving waar we met zijn allen verantwoordelijk voor zijn. Om hier lering uit te trekken nodigen wij jullie van harte uit aanwezig te zijn bij dit unieke seminar!

We laten ons wederom inspireren door het leven van Profeet Mohammed (vrede zij met hem). Vaak wordt het succes van de Profeet (vzmh) gerelateerd aan religieuze en spirituele waarden. Onder leiding van Ustadh Tasneem Sadiq al-Qadri kijken we deze keer naar de Profeet (vzmh) als model van maatschappelijk succes en zoomen we in op zijn scherpe visie op sociaal-maatschappelijke kwesties. Een onderwerp die heden ten dage de nodige aandacht behoeft voor zowel de huidige generatie moslims, als de generaties die zullen volgen. Ustadh Mohamed Aarab zal de Profetische visie op opvoeding van met name de nieuwe generatie moslims behandelen. Kortom, twee zeer boeiende lezingen die aansluiten op actuele ontwikkelingen in deze tijd.

De liefde voor de Profeet (vzmh) als rode draad van de avond en de inspirerende lezingen van onze gerespecteerde sprekers zullen wederom voor een onvergetelijke ervaring zorgen! Op het programma staan onder andere lofliederen, qor’an recitaties, een Q&A sessie en een heerlijk Indiaas-Pakistaans buffet! Uiteraard wordt tussendoor een pauze ingelast om het gebed te kunnen verrichten.

Er is helaas geen plek meer voor de kinderopvang. Wij plaatsen uw kind(eren) op de wachtlijst. Indien er een plek vrijkomt, nemen wij contact met u op. Uiteraard naargelang uw plaats op de wachtlijst. Wij hopen op uw begrip.

De toegang is geheel gratis (inclusief het diner)! Wij zouden het wel enorm op prijs stellen als u bereid bent een vrijwillige donatie te doen. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan het doel van Minhaj-Ul-Quran om de islamitische boodschap van vrede, tolerantie en liefde te verspreiden onder de mensen.

  • Datum: Zondag 31 januari 2016
  • Locatie: Zalencentrum Opera, Fruitweg 28 Den Haag
  • Start programma: 16:00
  • Diner: 19:45
  • Einde: 21:00
  • Entree gratis (inclusief diner) || Vrijwillige bijdrage is welkom
  • Klik hier voor meer informatie over de sprekers

Meld je direct aan via dit aanmeldingsformulier om zeker te zijn van een plek!