922848_961855007194894_2534719383080985433_n
Minhaj Sisters League Den Haag presenteert speciaal voor jonge dames: Milaad Celebration, om de barmhartigheid van Allah swt voor de mensheid te vieren, de geboorte van onze Geliefde Profeet Salallahu alayhi wa’alayhi wa salam.

De maand Rabi-ul-Awwal, de geboortemaand van de Profeet saw, kunnen wij niet laten passeren zonder de liefde voor de Profeet gezamenlijk te delen. Wij kunnen deze maand niet aan ons voorbij laten gaan zonder de gezegende gebeurtenissen rondom de geboorte, het leven, de daden, de begunstigingen, kortom de Seerah van onze Profeet saw met elkaar te delen.

Deze liefde voor onze Geliefde Profeet saw zullen wij zaterdag 2 januari uiten in de vorm van een programma rondom de Seerah van Profeet saw.

Op deze avond zal Mrs. Sumaira Faisal een inleiding geven op de grootste biografie van Profeet saw in de Urdu taal, de boekenserie (14 volumes) ‘Seerat-ul-Rasool saw’, geschreven door Shayk-ul-Islam Dr. Tahir-ul-Qadri.

MSL hoopt jou op 2 januari te mogen verwelkomen