“The likeness of the people of my Household (ahlulbayt) is the likeness of Noah’s ark. If someone sails upon it, he will be granted salvation, and if someone fails to board it, he will drown.”

“My companions are like the stars in the sky: (they provide the same light) and whoever of them you follow, you will be rightly guided, and the diversity (ie., disagreement) of my Companions is also a mercy for you.
-Prophet Muhammad (saw)

Ustadh Tasneem Sadiq Al-Qadri

Als onderdeel van de aankomende itikaf (https://www.facebook.com/events/737636949670752) zal Ustadh Tasneem Sadiq Al-Qadri een lezing geven waarin zowel de status en verhevenheid van de familie van de Profeet (saw) als de status en verhevenheid van de overige sahaba ter sprake zal komen.

Deze lezing zal middels authentieke bronnen en in navolging van de klassieke geleerden helderheid creëren en misverstanden wegnemen en het zal de liefde voor zowel de ahlulbayt als de sahaba in de harten doen oplaaien.

Laat je dus inspireren door deze unieke lezing en ga voorbereid en met een heldere blik de maand Muharram (en het nieuwe islamitische jaar 1437) in!

De lezing is toegankelijk voor zowel zusters als broeders:

Meld je wel aan via het onderstaand formulier: