De heilige maand Muharram staat weer voor de deur. In deze bijzondere maand, en met name op de 10de van Muharram (Ashura), hebben vele belangrijke en noemenswaardige gebeurtenissen uit de islamitische geschiedenis plaats gevonden. Voor ons betekent dit dus een geweldige mogelijkheid om hier levenslessen uit te halen. Bovendien is het ook een goed moment om stil te staan en te reflecteren; waar staan wij in het leven en hoe staat het gesteld met onze geloofsbelevenis en iman? Daarom organiseert Minhaj-Ul-Quran Den Haag, in navolging van de Ramadan I’tikaf, wederom een tweedaagse jongeren I’tikaf op zaterdag 17 en zondag 18 oktober.

Karbala

Twee dagen afzonderen om de wereldse vervuiling uit het hart te wassen, om tauba te doen en om vergeving te vragen zodat we ons inshaAllah weer met hart en ziel tot Allah swt en Zijn Profeet saw kunnen richten. Spiritualiteit, innerlijke rust, inspirerende lessen en lezingen, en dit alles in de goede gezelschap van gelijkgestemde broeders.

De I’tikaf is voor broeders maar de lezingen zullen ook toegankelijk zijn voor de zusters

Aanmelden:

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor de I’tikaf, dus schrijf je snel in. Vul dit formulier in om je aan te melden en je zult zo snel mogelijk een bevestigingsmail ontvangen.


Lees ook het verslag van de Ramadan I’tikaf 2015 om te zien hoe inspirerend en informatief de sessies waren.

Bekijk ook één van de lezingen van tijdens de Ramadan I’tikaf 2015: een Islamitische kijk op Time Management.