Minhaj ul Quran nodigt u wederom van harte uit om de laatste drie nachten van de heilige maand Ramadan gezamenlijk af te sluiten, met een weekend van afzondering, broederschap en aanbidding. Op advies van onze geliefde profeet saw is het sterk aangeraden om je de laatste tien nachten van de maand Ramadan af te zonderen.

Het programma staat in het teken van Iman, Islam en Ihsan. Elke moslim bevat deze elementen van de Deen. Gebruik daarom deze maand, en deze zeer unieke en gezegende gelegenheid, om je Deen naar een zo intens mogelijke belevenis te brengen. Zonder je af van de Dunya (wereld) en ervaar een spirituele opleving in de laatste dagen en nachten van deze Heilige Maand.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om volledig deel te nemen aan de itekaf dan kun je ook de openbare lezingen bijwonen. De openbare lezingen zijn ook toegankelijk voor dames. 

In het kort

Begin: Donderdag 24 juli om 21 uur
Einde: Zondag 27 juli iftar
Sprekers: Ustadh Tasneem Sadiq, Ustad Muhammad Arab en Qasim Qadri Khan
aanmelden: vul het formulier hieronder in.