Minhaj-ul-Quran wereldwijd lanceert dit jaar een grote welzijnscampagne met Minhaj Welfare Foundation gedurende Ramadan. We richten ons met name op Afrika en Azie. Dat doen we altijd gerelateerd aan de basisbehoeftes (onderdak, kleding, voedsel, water) en dit jaar tevens bijzondere aandacht voor onderwijs. We hebben gezien dat de combinatie van armoede en gebrek aan onderwijs niet alleen kansen op een goed bestaan verminderen, maar dat een hele samenleving daardoor niet meer uit een achterstandspositie kan komen. Veelal zien we dat criminaliteit en radicalisering in die omgevingen gemakkelijker wortel kan schieten.

Doe mee! En doneer jouw zakaat en sadaqah deze Ramadan nog aan Minhaj Welfare Foundation. Maak nu je bijdrage over door onze folder in te vullen of door handmatig over te boeken naar Stichting Minhaj-ul-Quran Nederland, rekeningnummer 2484227, onder vermelding van “Minhaj Welfare Foundation“.

MWF_FLYER (1)

mwf2 mwf3 mwf4 mwf5 mwf6 mwf7

Voor meer informatie kun je mailen naar welfare @ minhaj.nl