[TIJDELIJK: 10 EURO PAKKETKORTING BIJ AANKOOP VAN 4 BOEKTITELS]

In December 2013 verschenen drie Engelstalige boeken van Shaykh-ul-Islam Dr. Muhammad Tahir-ul-Qadri. Deze boeken zijn vanaf nu ook in Nederland beschikbaar. Lees hieronder verder voor meer info. Let op: er is een beperkte voorraad beschikbaar, wees er dus snel bij!

De veel gevraagde Engelse vertaling (geschreven door Shaykh-ul-Islam Dr. Muhammad Tahir-ul-Qadri) van de ‘The Glorious Qur’an’ is nu ook beschikbaar in Nederland! De schrijver heeft een (modern) Engelse vertaling geschreven, de vertaling is zeer begrijpelijk en behoudt tegelijkertijd de strikte taalkundige nauwkeurigheid van het klassieke Arabisch.

Wil je de Quran nu ook begrijpend leren lezen? Dan is dit zeker iets voor jou! The Glorious Qur’an (alleen Engelse vertaling) voor slechts €18,-

Voor bestellingen: stuur een mail naar [email protected] met de boektitels die je wilt ontvangen. Maak het bedrag over op rek. nr. 2484227 ten name van ‘Stichting Minhaj-ul-Quran NL’, onder vermelding van de boektitel(s).