Een avond in teken van “De meest geprezene” met lezingen van ustadh Tasneem Sadiq en ustadh Mohammed Aarab, lofliederen, dhikr en boekverkoop.Het is enorm inspirerend om te leren wat de verhouding is tussen de Enige Schepper en tussen Zijn meest geprezen Schepping. Wat kunnen wij leren over het prijzen van de Profeet (vzmh) op basis van de openbaringen in de Quran? Laat je inspireren door Ustadh Tasneem Sadiq, hoofddocent aan het Minhaj Instituut.

En hoe staat het met mawlid gedenken? Of vieren? Vasten of meer? Wat staat hierover in de Quran en Sunnah? Heeft de Profeet (vzmh) het gevierd? Wat deden de sahaba? Wat zeggen de ulema? Daarover zal Ustadh Mohammed Aarab ruim 90 minuten lang spreken, tot in elk denkbaar detail. Ustadh Mohammed Aarab is docent aan het Minhaj Instituut en aan de Islamitische Universiteit in Rotterdam.

Details
– zaterdag 1 feb 2014
–  LET OP: tijd gewijzigd -> 17.00-21.00 uur
– Minhaj-ul-Quran NL, Hobbemastraat 4-32, Den Haag
– Aanmelden: [email protected]