“Elk jaar geeft Minhaj Welfare Foundation moslims wereldwijd de mogelijkheid om een dier te offeren in de armste landen ter wereld. Op deze manier kunnen honderdduizenden moslim elders op de wereld meegenieten tijdens het offerfeest en kunnen zij meehelpen in vlees verdelen in hun omgeving. Ook jij kunt hier nu voor kiezen. De landen die we dit jaar hebben uitgekozen zijn: Pakistan, India, Kenya, Bangladesh, Somalië en Ethiopië. De dieren worden geofferd op jouw naam of die van je dierbare. Alle huiden worden apart verkocht en de inkomsten daaruit investeren we in de weeskinderen die in de weeshuizen van Minhaj verblijven.

Doneer jouw bijdrage vandaag nog op ING rekening 2484227, ten name van ‘Stichting Minhaj-ul-Quran NL’ onder vermelding van het offerdier, de gewenste locatie en op wiens naam geofferd dient te worden”