“Zonder mij gezien te hebben zullen ze mij onvoorwaardelijk lief hebben” Profeet Muhammad (vzmh)

National Milaad Conference 2013De islamitische maand Rabbi-ul-Awwal is aangebroken: Rabbi-ul-Awwal is de maand waarin Profeet Muhammad (saws) is geboren.

Om de komst van de meest gevierde creatie van Allah, Profeet Muhammad (saws) te vieren, introduceert Minhaj-ul-Quran Nederland op zondag 10 februari een groots en uniek event: The National Milaad Conference.

In navolging van de welbekende Mawlid Festivals zal de National Milaad Conference bestaan uit een dag vol met inspirerende sprekers, prachtige Anasheed en spirituele Qawwali’s. Een dag om samen met je familie en vrienden kennis te maken met de vele bijzondere aspecten uit het leven en karakter van de Geliefde Profeet Muhammad, sallallahu alaihi wassallam. De voertaal van het programma zal voornamelijk Urdu zijn, natuurlijk zorgen wij ook voor Nederlandse onderdelen in het programma voor onze Nederlands sprekende bezoekers! De lezingen zullen live vertaald worden naar het Nederlands.

Het team van Minhaj-ul-Quran is druk bezig om dit inshaAllah tot een onvergetelijke dag te maken voor onze bezoekers.

We zijn op dit moment hard op zoek naar sponsors en donateurs voor de National Milaad Conference. Wil jij de National Milaad Conference sponsoren of op een andere manier je bijdrage leveren neem dan snel contact op met ons:

Email: [email protected]

We zien jou en je familie inshaAllah tegemoet op zondag 10 februari!

Wassalaam,

Minhaj-ul-Quran Nederland