“Er is behoefte aan een omgeving om je spiritueel even terug te trekken, aan een plaats voor ontmoeting, opvoeding, educatie en ontwikkeling van het lichaam, van de geest en van het intellect. Daar werkt Minhaj-ul-Quran nu aan.”

Wij kondigden tijdens het Mawlid Festival 2012 al aan dat wij bezig waren om een pand te kopen in Den Haag om de groei die wij doormaken voort te kunnen zetten. Alhamdulillah, alle lof aan Allah (swt), we kunnen nu aangeven dat wij in het laatste stadium zijn aanbeland. Binnen een aantal maanden hebben wij een eigen ruimte om veel van onze activiteiten te ontplooien.

Behoefte

Er is in Nederland niet zozeer behoefte aan meer ruimtes om alleen te kunnen bidden. Er is
behoefte aan een omgeving om je spiritueel even terug te trekken, aan een plaats voor ontmoeting, opvoeding, educatie en ontwikkeling van het lichaam, van de geest en van het intellect. Daar werkt Minhaj-ul-Quran nu aan.

Meer dan een moskee

Dit nieuwe onderkomen van ruim 600 m2 zal ruimte bieden aan een moskee, een cafetaria, een winkel en klaslokalen. Voor jong en oud, voor man en vrouw en rolstoelvriendelijk. Gelegen aan de rand van het centrum is deze ruimte prima te bereiken en met de tram is er een directe connectie met stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor.

Doneer!

Om dit project te realiseren hebben wij een bedrag van bijna €700.000 nodig. Je kunt doneren op het speciaal hiervoor bestemde (ING) rekeningnummer: 7218218 t.n.v. Stichting Minhaj Youth League NL o.v.v. “Donatie Minhaj Huisvesting”.

Doe mee!

De komende maanden zullen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom het tekenen van contracten, indeling van het pand en de voortgang van de inzamelingen. Mocht je enige specialisatie hebben op het gebied van marketing, fondswerving, boekhouding/accounting, bouw & constructie of iets anders wat je relevant lijkt, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Mail ons dan (of om meer informatie in te winnen) naar [email protected]