Wees allen welkom a.s. woensdag 13 juni bij de afsluiting van het laatste blok dit jaar van het Minhaj Instituut.  Na hard studeren voor de tentamens is het tijd voor wat ontspanning. Neem familie en vrienden mee om samen te genieten van een bijzondere film waar velen van jullie op hebben gewacht!

We zullen dit blok afsluiten met een unieke film over de enige tot nu toe levende sahabi van de Profeet Mohammed (saw);  ‘The Blessed Tree’. Het uitzonderlijke verhaal van het gesprek tussen de monnik Bahira en de Profeet (saw) wordt hier verteld; dit gesprek dat plaatsvond onder de gezegende boom die op dit moment nog te vinden is in Jordanië! Het verhaal neemt ons mee naar de tijd waarin de Profeet (saw) zich nog tussen zijn sahaba bevond en geeft ons een bijzondere, levensechte link met het leven van de Profeet (saw). Kom, zie en laat jezelf in vervoering brengen!

Film:                     The Blessed Tree
Datum:
                13 juni 2012
Inloop:                 18.30 – 19.00 uur
Locatie:               Hogeschool Inholland te Rotterdam, Filmzaal 8.467 (8e verdieping)
Bijdrage:             6,-  euro
4,-  euro voor donateurleden
kosteloos voor studenten van het Minhaj Instituut

Aanmelden verplicht via de volgende link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHRxYzhOY0lrdVROQVpDRXJQLTdVNVE6MQ

 

‘”The Blessed Tree has a fruit, the seed of which plants a new branch of Iman (faith) in the heart. I literally felt my Iman increase while watching this film. There are parts which would reduce even the hardest of hearts to tears.”  – Shaykh Hamza Yusuf Hanson

Bekijk hier  de trailer: http://www.tenthousandfilms.com/10k/2010/09/the-blessed-tree/