Op zondag 27 mei is het weer zover, Minhaj-ul-Quran presenteert het jaarlijkse Mawlid Festival dat in het teken staat van onze geliefde Profeet Mohammed (vzmh). Het werk achter de schermen is inmiddels begonnen! Het team doet hard haar best om het Mawlid Festival wederom tot een indrukwekkende en inspirerende ervaring te maken voor jong en oud met o.a. workshops, lezingen, Anasheed, Mawlid Talentenjacht, Mawlid Bazaar en natuurlijk het Kindermawlid festival. Dit jaar zal het evenement gehouden worden in het Lucent Danstheater op het Spuiplein in Den Haag.

Het Mawlid Festival is een bijzonder evenement waar iedereen welkom is om zo samen met andere aanwezigen geinspireerd te worden en een saamhorigheidsgevoel te ervaren. Lees hier de reacties van bezoekers van Mawlid Festival 2011.

Wil je ook de drijvende kracht zijn achter het Mawlid Festival dit jaar, meld je dan nu aan als vrijwilliger via de onderstaande gegevens! Het is ook uiteraard ook mogelijk om een financiële bijdrage te leveren, dit kan via onze bankrekening op rekeningnummer 2484227.

Datum:                 Zondag 27 mei 2012
Locatie:                Lucent Danstheater, Spuiplein 150, Den Haag
Contact:                mawlidfestival@minhaj.nl

Bekijk de website voor meer informatie en nieuws over het Mawlid Festival www.mawlidfestival.nl