Heb jij altijd al de Quran willen lezen? Moet je het doen met de uitspraak van de Quran in het Romeinse schrift? Wil je geen lessen volgen tussen 10-jarige kinderen in de moskee? Wil jij proeven hoe het is om direct de woorden te reciteren zoals Allah (swt) deze openbaarde in het hart van Profeet Mohammed (vzmh)? Doe dan mee aan de cursus ‘Quran Leren Lezen’.

Minhaj-ul-Quran organiseert deze cursus van zes weken om iedereen de mogelijkheid te geven de Quran te kunnen reciteren.

In zes weken gaan we in een klas van 15 aan de slag met wekelijkse oefeningen. Als eerste leer je het alfabet herkennen alsmede de korte en lange klinkers. Vervolgens leer je de letters te herkennen als deze aan elkaar zijn geschreven en voor je het weet, ben je al in de derde les woordjes aan het lezen. Als je alle zes lessen aanwezig bent en het huiswerk maakt, geven wij de garantie dat je aan het einde van deze cursus kunt lezen, inshAllah.

De cursus wordt zowel in Rotterdam als in Den Haag gegeven.

Den Haag
Vrijdagavond van 19.00 tot 21.00uur
Data: 11 nov, 18 nov, 25 nov, 2 dec, 9 dec, 16 dec

Rotterdam
Donderdagavond van 18.30 tot 20.30uur
Data: 10 nov, 17 nov, 24 nov, 1 dec, 8 dec, 15 dec
Investering: 45 euro / Vrienden van Minhaj: 35 euro
Studiemateriaal: Inbegrepen
Aanmelden: stuur een mail naar [email protected]