Door zware regenvallen in het zuiden van Pakistan hebben circa 60.000 mensen hun huizen moeten verlaten. In totaal zijn 700.000 mensen slachtoffer geworden van het noodweer, waarvan tienduizenden naar veiligere gebieden zijn gevlucht. Ook zijn er veel mensen om het leven gekomen, het is nog onduidelijk om welk aantal het gaat.

Dorpen zijn overstroomd en oogsten in de provincie Sindh zijn verwoest. Dit is een economische klap voor Pakistan aangezien de provincie belangrijk is voor de export van producten.

Net als een groot deel van de 21 miljoen slachtoffers van de zware overstromingen van vorig jaar, zullen de inwoners van Sindh ook in tenten en vluchtelingenkampen moeten wonen. Door het grote aantal slachtoffers is er een tekort aan woonplekken en door de verwoeste oogsten is het moeilijk om aan eten en geld te komen.

Minhaj Welfare Foundation zal wederom hulp inzetten voor deze slachtoffers van Pakistan. Help ook mee de mensen in Pakistan te voorzien van woonplekken, eten en andere levensbenodigdheden.

Je kunt zowel maandelijks als eenmalig doneren op ons rekeningnummer 2484227 tnv ‘Stichting Minhaj Youth League’ ovv “Hulp Pakistan 2011” of doneer direct via iDeal.