Op woensdag 24 augustus organiseert Minhaj-ul-Quran een Iftar in Den Haag. Eet met ons mee en help de getroffenen in Afrika aan eten!

Meer dan 12 miljoen mensen in Oost-Afrika worden geconfronteerd met ernstige voedseltekorten in de ergste droogte van de afgelopen zestig jaar. Er is maandenlang geen regen gevallen en gezinnen in Djibouti, Ethiopië, Uganda, Kenia en Somalië zijn wanhopig op zoek naar eten en drinken.

Vooral in deze maand wordt er veel nadruk gelegd op saamhorigheid en solidariteit met de medemens. Het is met name belangrijk om stil te staan bij de minderbedeelden en ieders verantwoordelijkheid om hen bij te staan. Het is een groot voorrecht om te kunnen geven aan anderen nu we daartoe nog in staat zijn.

Naast het inzamelen voor Oost-Afrika zullen we gezamenlijk stilstaan bij de gezegende maand Ramadan, luisteren naar prachtige Quran Recitatie, Nasheed en zullen projecten van Minhaj-ul-Quran gepresenteerd worden!

Ben jij erbij? Maak gebruik van deze gelegenheid in de Ramadan om gevoelens van ontroering voor de mensen in Afrika om te zetten in vrijgevigheid!

Om deze Iftar en de inzameling tot een succes te maken vragen wij een investering van €25,- per persoon, inclusief een uitgebreide buffet diner, drank en 10 euro* donatie voor Afrika.

Datum:                 woensdag 24 augustus

Adres:                   Restaurant Lasanie, Rijswijkseweg 331, Den Haag.

Bijdrage:              €25,- p.p. (inclusief diner/drank en donatie van 10euro*)

Inloop:                  18.30 uur

Start:                     19.00 uur

Aanmelden:       [email protected]

*Er zal gedurende de avond gelegenheid zijn om meer te doneren. Deze donaties zullen overhandigd worden aan het team van Minhaj Welfare Foundation, dat aanwezig is in het getroffenen gebied in Oost-Afrika.

Indien je niet aanwezig kunt zijn bij de Iftar kun je ook onlinee en bijdrage leveren via www.minhaj.nl.