Afgelopen jaar hebben wij geld gecollecteerd voor het weeshuis in Pakistan, genaamd Agosh, dat gebouwd wordt door Minhaj-ul-Quran. Alle kinderen in deze state of the art weeshuis zullen hier worden voorzien van gratis huisvesting, gratis studiemogelijkheden tot aan het afronden van een mastersstudie en begeleiding van het vinden van een baan. Zelfs financiele ondersteuning voor het huwelijk zal mogelijk gemaakt worden. We zijn al onze donateurs dankbaar dat zij een bijdrage hebben geleverd voor dit miljoenenproject. We sturen in deze nieuwsbrief wat foto’s mee om een idee te geven van de vorderingen van de werkzaamheden.

De eerste kinderen zullen er over twee maanden al intrekken. In totaal zullen 500 kinderen die wees werden in de recente overstromingen hier hun toekomstige thuis en familie vinden.

U kunt blijven doneren via onze donatiepagina zodat wij dit project zo snel mogelijk kunnen lanceren.

Fotoverslag 1 | Fotoverslag 2 (het oude project met 50 kinderen)