Minhaj Uitvaartfonds

Zoals sommigen van jullie al weten is Minhaj sinds kort een Minhaj Uitvaartfonds begonnen. Of zoals sommigen het kennen: een ’tadfeen committee’..

Waarom is een uitvaartverzekering nou zo belangrijk?

Vaak als we nog jonger dan 50 jaar oud zijn, denken we dat we nog lang zullen leven. Maar het enige dat zeker is, is dat we allemaal een keer overlijden. Vaak zijn we daar niet op voorbereid. Er komt ook veel bij kijken: Wie gaat de wassing doen? Waar zul je worden opgebaard? Wie regelt het vervoer? Waar zul je worden begraven? Hier in Nederland of bijvoorbeeld in Pakistan? Moeten we dan een kist regelen? Hoe moeten we een graf reserveren? En hoe betalen we al die kosten? De kosten voor een begrafenis lopen gemakkelijk op tot €7.000 of soms zelfs €10.000.

Lees de voorwaarden en meld je aan!

Wil je goed verzekerd worden en je nabestaanden niet met hoge kosten achter laten, sluit je verzekering dan af via de Minhaj Uitvaartfonds. Deel dit ook met je dierbaren!

Voorlopig wordt alleen het begraven in Nederland en repatriëren naar Pakistan verzorgd. Later zullen eventueel andere landen worden toegevoegd.