Minhaj koopt eigen pand

Minhaj-ul-Quran heeft de koopovereenkomst getekend van een pand in Den Haag: 670 m2 met een cafe, een gebedsruimte, klaslokalen, een bibliotheek en een winkeltje. Een ruimte voor ontmoeting, onderwijs en spiritualiteit.

Het pand

Hieronder een aantal foto’s om een impressie te krijgen van het pand. Het pand vormt de begane grond van een gebouw aan de rand van de Schilderswijk en het centrum van Den Haag. Dit was voorheen een buurthuis en heeft achter het pand een gymzaal, wat tevens deel is van het gekochte.
[meteor_slideshow slideshow=”hobbemastraat”]

Financiën

Het hele project kost ongeveer €700.000. Om te verzekeren dat we het pand binnen enkele maanden kunnen betrekken, willen tot 22 mei 2013 een bedrag van €250.000 inzamelen en overmaken. Wij zijn hard op weg, maar moeten nog €120.000 inzamelen.

Campagne ‘Bouw Mee’

Middels de campagne ‘Bouw Mee’ willen wij jou betrekken bij het realiseren van dit project! Dat doe je op de volgende drie manieren:

  1. Doneer maandelijks een bedrag naar keuze (of dat nu €10 is, of €250… alles is welkom). Als je al maandelijks doneert, vragen wij of je dat bedrag wilt verhogen.
  2. Doneer eenmalig.
  3. Start je eigen ‘Bouw Mee’ campagne en zamel in bij vrienden en familie.

BouwMee_Startnujouweigencampagne